El 15M Facha

EL 15M FACHA

Ideas para un futuro en disputa

Hem viscut el que segurament ha estat el moment més disruptiu de la història contemporània. Aturar l’activitat en sec ens ha obligat a la reflexió replantejar-nos fins el més bàsic: com ens relacionem amb el nostre entorn,  com valorem els nostres governants i, sobretot, com ens en sortim d’aquesta.

Un moment crític que l’extrema dreta i la dreta extrema han intentat aprofitar com mai. En paraules de l’autor: «Avui, ja no et crida pel carrer “¡Viva España! ¡Viva Vox!” un senyor engominat i amb mocasins cars; avui ja ho crida un xaval ple de pols fins dalt de tot que surt de l’obra. Quan el feixisme interpel.la la classe obrera, guanya. I això és el que està passant»

A el “El 15M facha. Ideas para un futuro en disputa”, Gabriel Rufián fa una proposta de futur basada en la defensa de les polítiques socials i l’enfortiment d’allò públic. Un llibre sobre la dignificació de la vida i del personal sanitari; una defensa de la política i de la lluita per tots els drets conquerits i els encara pendents de ser conquerits.